Здоровенькі були! Думаю поділитися цікавим сайтом, можливо комусь треба. Останнім часом почав помічати, що сплю погано, кручусь до ранку, а вранці відчуваю себе, ніби вагони розвантажував. Списував на роботу, на атмосферний тиск, а дівчина каже: "Давай змінимо постільну білизну на якісну, а не цей синтетичний жах з розпродажу". І отут я заліз в мережу.
Зізнаюсь, думав, що
вибір постільної білизни - це просто "подобається колір чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. Там тобі і бязь, і ранфорс, сатин... А я в цих назвах був нуль, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.
Народ, оце криниця корисної інфи! Я завис десь годину. У них все як в підручнику: по полицях розкладені всі тканини, від бюджетної бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є таблиця з описом щільності тканини та того ж, скільки там циклів прання витримає матеріал. Дуже допомогло усвідомити, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.
Що я для себе відкрив особисто дізнався:
- Виявляється, українські та євро розміри суттєво різняться, і перш ніж купувати варто бігати з сантиметром міряти ковдру, а не тупо вірити ярлику «євро».
- Ніколи б не подумав, що тепла фланель в спеку — це капець, а сатин реально дихає, тому що в цієї тканини плетіння ниток інша.
- На сайті є поради, як правильно прати, щоб принт не зліз після кількох прань. Актуально для всіх, у кого пральна машинка працює без вихідних.
Зрештою вирішили взяти на пробу сатиновий набір від нашого бренду (підтримали українське). Наразі все чудово — спимо як убитий, тканина дуже приємна на дотик, не збивається й не електризується.
Загалом, якщо ти, як і я, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не те, в яку треба заглиблюватись, дуже раджу зазирнути інформацію на цьому ресурсі. Це дійсно зберігає час на вибір та рятує від придбання якоїсь фігні. Всім міцного відпочинку!