Для кулінарів, хто зазвичай прагне експериментами на кухні,

Автобизнес — объявления о продаже автомобильных сервисов, автомагазинов, автосалонов, станций технического обслуживания, автозаправочных станций. Получите готовый бизнес в сфере автомобильного рынка.

Для кулінарів, хто зазвичай прагне експериментами на кухні,

Сообщение JayneSaG » 23 мар 2026, 22:06

Раніше думала, що чудово знаю як готувати, але недавно мої страви стали одноманітними і повторювалися. Подружка підказала мені подивитися оригінальні рецепти, але я не знала, з чого почати. Випадково в інтернеті знайшла цей каталог і... це було наче знахідка скарбу! Я дізналася, що є цілий океан сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не здогадувалася. Особливо мене вразили категорії з авторськими стравами та рецептами національних кухонь. За цей час я спробувала страву італійської кухні, тайської та навіть марокканської кухні! Моя домочадці дуже задоволені, а я відчуваю себе справжнім кухарем. Навіть почала вести щоденник, де зберігаю всі нові рецепти, які спробувала
Каталог
JayneSaG

Відгук про новинний портал IZUM

Сообщение IzyamVes » 30 мар 2026, 09:25

Вирішив перевірити, що знаходиться за адресою https://izum.ua/. Ім'я заінтригувало, але я не знав, чого чекати. З'ясувалося, що це сайт зі статтями на різні теми — починаючи з рецептів і закінчуючи порадами для фермерів.

Про що ресурс

Стартова сторінка — схожа на добірку корисних матеріалів. Ось лише кілька тем:

- скільки корова носить теля (пояснення з цифрами);

- скільки крохмалю вміщує ложка;

- як приймати борсуковий жир при кашлі;

- вік, коли малюк сідає;

- скільки коштує паспорт в Україні у 2026 році;

- секрети приготування хрусткої капусти.

Також є статті про святкові дні (наприклад, День Катерини), формули з геометрії, розцінки в лікарнях тощо.

Найцікавіше

Сайт не прив'язаний до однієї теми. Дійсно трапляються відповіді на конкретні побутові питання. Зокрема, я хотів дізнатися, скільки працює направлення до лікаря, — там була окрема публікація з поясненнями за правилами МОЗ. Окрім того, запам'ятав спосіб приготування.

Дійсно потрібний портал, куди варто повертатися. Непоганий варіант, коли треба швидко знайти пояснення або пораду з будь-якого приводу — у всьому діапазоні — від сільського господарства до кулінарії.
IzyamVes

Вернуться в Автобизнес