Кто-нибудь знает хороший сервисе временных номеров?

Услуги в сфере интернет технологий

Кто-нибудь знает хороший сервисе временных номеров?

Сообщение DannOver » 29 апр 2026, 19:47

Ищу надежный сервис для получения SMS-сообщений онлайн для подтверждения аккаунта. Пробовал несколько, например, smsfast и free-sms-receive (что-то вроде того, точно не помню), но большинство номеров либо заняты, либо просто ненадежны. Недавно попробовал sms-man, он работал нормально, но я не смог найти там корейские номера. Есть какие-нибудь рекомендации? (Посоветуйте только реальные сервисы — без мошенничества, потому что я уже потратил 10 долларов и не получил корейский номер).
DannOver

Ресурс для умільців: покрокові інструкції, огляд інструменті

Сообщение DavidWap » 30 апр 2026, 10:43

Вітаю, домашні майстри! Якщо ви звикли робити ремонт чи дрібний ремонт власноруч, то погодитеся, що без якісних підказок і покрокових схем часом не обійтися. Саме для цього створено сайт homemasters.com.ua — портал, створений для підтримки домашніх умільців — від новачків до профі.

Серед матеріалів порталу є:
- покрокові інструкції з проведення електрики, сантехнічних робіт, збирання меблів;
- допомога у виборі обладнання та лайфхаки з його експлуатації;
- підказки щодо поточного й великого ремонту в помешканні;
- лайфхаки, які заощаджують час і гроші.

Не важливо, чи ви новачок, який вперше взяв дриль, чи досвідчений майстер — корисна інформація знайдеться для кожного. Додайте посилання до обраного та користуйтеся на здоров'я
DavidWap

Вернуться в IT Интернет технологии